DEFEATERS menia celú zostavu, po novom ich bude reprezentovať stinx či Dytor

  • Sebastián Soroka
  • 29. 07. 2021 01:20

Prestupová rošáda je počas letnej prestávky v plnom prúde. Viaceré tímy sa počas leta rozhodli robiť poriadky vo svojich zostavách, DEFEATERS nie sú žiadnou výnimkou. Pred opätovným spustením domácich líg ako sú Y-Games Pro Series a 1.Tipsport COOL liga, organizácia oznámila zmeny vo svojej Counter-Strikovej sekcii. Mení sa celá pätica.

DEFEATERS experimentovali začiatkom júla (červenca) s pozmenenou zostavou, ktorú tvorili viacerí hráči z eEriness. Chvíľami to vyzeralo, že by sa v tíme usadil Kristián "heikkoL" Garbera. Organizácia sa ale nakoniec rozhodla dať prednosť úplne novému zloženiu okolo Matěja "stinx" Štoreka. Stinx započal tohtoročnú sezónu v tíme Eclot, s ktorým sa ale po pár mesiacoch musel rozlúčiť. Po neistej budúcnosti a špekuláciách o tom, že natrvalo zamieri do eEriness sa všetko zmenilo a jeho novým domovom sa stáva DEFEATERS. Do partie si berie svojho bývalého kolegu z FURY Esports, Dávida "xperrience" Červenca. Práve u toho sa zdalo, že po minuloročnom pôsobení v Enterprise Esports povesí definitívne hernú myš na klinec. Nakoniec ale svoje rozhodnutie prehodnotil a ako hráč sa vracia do súťažného kolobehu.

Veľkým menom na súpiske je aj Martin "Dytor" Handl, ktorý v minulosti obliekal dres Sampi. Počas uplynulého roka tento hráč ako jeden z mála okúsil atmosféru LAN akcie, keď v mixe triumfoval na LAN akcii Quietus Day 15¾. Do zostavy sa vracia aj známa tvár Filip "Filixos" Haluška. Filixos pôsobil v DEFEATERS už počas minulého roka a výrazne sa podieľal na ich postupe do 1.Tipsport COOL ligy. Posledným členom na súpiske je Jiří "azak" Hausner. Hráč, ktorý dal o sebe vo veľkom vedieť už v roku 2014, keď si s tímom Ensox vybojoval striebro na evente Benq Grunex Challenge, tak získa vo svojej kariére ďalšiu cennú skúsenosť.

DEFEATERS teraz bude čakať pokračovanie Y-Games PRO Series 2021. Už v piatok o 18:00 vyzvú BRUTE EVO. Istú miestenku by mali mať aj v 1.Tipsport COOL lige. Otázny je ich štart v novej sezóne na platforme ESEA. Pôvodný slot v ESEA Main totiž drží stará zostava.

Zostava DEFEATERS vyzerá nasledovne:

Dávid "xperrience" Červenec
Matěj "stinx" Štorek
Martin "Dytor" Handl
Filip "Filixos" Haluška
Jiří "azak" Hausner

Stinx (v strede) a xperrience (prvý sprava) počas ich pôsobenia vo Fury Esports Source: Infinity Esports

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.