Dark Tigers s novými posilami

  • Sebastián Soroka
  • 02. 01. 2021 19:15

Zmeny, zmeny a zmeny sú pravidelnou súčasťou našej scény, zvlášť s príchodom nového roka sa ich množstvo značne znásobuje. Pochopiteľne rok 2021 nie je žiadnou výnimkou a hráčske výmeny sú už v plnom prúde. K oficiálnemu oznámeniu síce ešte neprišlo, ale podľa našich informácii, ktoré vyplývajú z ESEA zápasov, sú Dark Tigers v hráčskej obmene.

Temné tigre ani zďaleka neprežili minulú sezónu v hojnosti úspechov. Neuspokojivé výsledky v 1.Tipsport COOL lige, vypadnutie zo Sazka eLEAGUE, kontroverzné vyradenie na MSR a (ne) postup zo skupiny na MČR 2020 bolo poslednou bodkou za trápiacou sa sezónou.

Zmeny v zostave sa týkajú dvoch členov, tím opúšťa Robert "manguss" Kasper, ktorý sa pridal k tímu ENTERPRISE a Patrik "Lastik" Ptáček, ktorého budúcnosť je zatiaľ nejasná. V organizácii tak naďalej zotrvávajú Martin "MAXX" Smolár, Tomáš "zyored" Cvaniga a Peter "jaro" Rauch (wEAMO). Zostávajúca trojica si našla náhradu v podobe Adama "ZEDc" Bartka. Jeho príchodom sa znovu zrodí popradské duo so zyoredom.

ZEDc strávil posledný rok a pol v Eclot Gaming, s ktorými dokázal viackrát milo prekvapiť svojimi výsledkami, či už to bolo zlato z Quietus Day 2019, druhé miesto na MČR 2019 alebo celkový triumf v rámci MSR 2020. Do zázemia Dark Tigers sa taktiež vracia po vyše troch rokoch.

Posledným dielikom tejto mozaiky je Lukáš "luko" Hrabčík. V minulej sezóny hájil farby modrej krvi a predtým sa vyskytol vo viacerých popredných tímoch tuzemskej scény akými boli Majistic Lions, eXtatus alebo Team Universe. Hráčske prostredie mu je istotne známe, nakoľko svoje najväčšie úspechy kariéry zažil po boku wEAMA (jaro), s ktorým sa po ročnej odmlke opäť stretne v jednom tíme.

Zaujímavosťou je, že z Dark Tigers sa teraz stane čisto slovenský tím. Bude teda slovenská krv tým správným receptom na úspech?

Nová zostava Dark Tigers by mala vyzerať nasledovne:
Martin "MAXX" Smolár
Lukáš "luko" Hrabčík
Peter "jaro" Rauch (wEAMO)
Tomáš "zyored" Cvaniga
Adam "ZEDc" Bartko

luka čaká nová výzva Photo by Mistrovství ČR v PC hrách

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.