Dark Tigers majú novú zostavu

  • Sebastián Soroka
  • 29. 03. 2020 03:25

Update#1 30.3.20 17:25:Organizácia potvrdzuje príchod novej zostavy.

Organizácia, ktorá bola posledné roky známa stabilitou svojej CS:GO sekcie by mala čoskoro oficiálne oznámiť svoju novú zostavu.

Rady temných tigrov sa rozšíria o hráčov až z troch krajín. Jediným Slovákom v tíme bude bývalý člen tímu Brute, Martin "MAXX" Smolár. MAXX strávil posledné dva roky v tíme Brute, kde sa mu podarilo získať viacero cenných kovov a navštíviť zahraničné turnaje. Zostavu ďalej tvoria bývalí hráči Universe Patrik "Lastík" Ptáček a Kremnitzky "Loss" Gergő. Zatiaľčo o maďarskom hráčovi Lossovi toho československé očko veľmi nevie, tak Lastík je už na scéne známa tvár. V minulosti pôsobil dlhý čas v organizácii Universe, do ktorej sa vrátil začiatkom tohto roka. Zostava s Honesom, či Nelv1m ale zjavne nevydržala veľmi dlho.

Známu tvár tvorí aj Michal "mOnnlich3r" Pokorný. M0nnlich3r sa na scéne zviditeľnil najmä v minulom roku, kedy sa s tímom EXORS Gaming kvalifikoval na MČR. Jednoznačne najskúsenejším hráčom celej zostavy ale bude Ján "BLUEE" Škaloud. Po BLUEEm sa po odchode z eSuby nakonci roka 2017 ako keby zľahla zem. V roku 2018 totiž veľmi aktívny nebol, ale v roku 2019 sa objavil v medzinárodnom mixe s Dev7lom a fredim a prebojoval sa na V4 Future Sports Festival v Budapešti.

Zostava Dark Tigers ešte nie je oficiálne potvrdená, ale vzhľadom na ohlásenie súpisiek do Jarní Sezóny 1.Tipsport COOL ligy, v ktorom figurujú títo hráči práve pod clan-tagom Dark Tigers je nasledujúci scenár snáď jasný. Navyše MAXX a Loss si na svojom steam účte zvolili profilové obrázky v podobe skutočných tigrov, ktoré majú symbolizovať práve organizáciu Dark Tigers. Náhoda to asi nebude či?

Zostava Dark Tigers by mala vyzerať nasledovne:
Ján "BLUEE" Škaloud
Michal "mOnnlich3r" Pokorný
Patrik "Lastík" Ptáček
Martin "MAXX" Smolár
Kremnitzky "Loss" Gergő

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/eSuba

MAXXa čaká po dvoch rokoch s Brute nová kapitola s inými spoluhráčmi. Photo by ESL Česko a Slovensko

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.