Ďalšie dve mená pribúdajú na súpisku Cloud9

  • Martin Bukovský
  • 19. 09. 2020 22:30

Cloud9 prechádzajú prerábkou. Z amerického tímu sa presúvajú do európy a cieľom je vytvoriť nový európsky top tím. Ku generálnemu manažérovi Henry "⁠HenryG⁠" Greer, trénerovi Aleksandar "⁠kassad⁠" Trifunović a IGL Alex "⁠ALEX⁠" McMeekin sa pridavajú dve ďalšie mená. Prvým z nich je mladučký William "⁠mezii⁠" Merriman, ktorý sa k tímu pripája z GamerLegion. Teraz už bývalý spoluhráč Patrika "Zero" Žúdela podpisuje doposiaľ svoj najväčší kontrakt. Jeho dĺžka je 3 roky, poplatok za prestup z GamerLegion je 86 000$ a priemerný plat je 11 800$. Na 21. ročného mladíka, ktorý toho má ešte veľmi veľa pred sebou, to je celkom slušné.

46886840865_abcaee2e90_o-min.jpg

Photo by epicLAN Events

Ďalším kto sa pripája do tímu je Özgür "⁠woxic⁠" Eker. Bývalý hráč tímu Mousesports či Hellraisers si aj v našich končinách nájde svojich fanúšikov. Na lavičku Mouz bol posadený koncom minulého mesiaca. Príliš dlho si na nej neposedel, kedže hráč jeho kalibru je žiadaný. Predsa len, Woxic je 12. najlepší hráč za rok 2019. Nad svoju hlavu podvihol aj viaceré trofeje. ICE Challenge 2020, CS:GO Asia Championships 2019, ESL Pro League Season 10 Finals. Tieto všetky turnaje sa mu podarilo vyhrať spoločne s Mousesports a nastoliť akúsi éru ku koncu roku 2019. Karanténa európskemu mixu, spoločne s našim krajanom Frozenom, neprospela a viaceré zlé výsledky ich donútili k zmene. V tíme ho nahradil mladučký Bymas.

scyaKubI7O28NJ_8Eirjc_-min.jpg

Woxic dokázal, že je hráč svetového kalibru Photo by HLTV.org

Svoje AWP poskytne americkej organizácií. Opäť boli zverejnené niektoré údaje z kontraktu. Dĺžka je, ako doposiaľ pri všetkých hráčoch, 3 roky. Cena celého kontraktu (výplata hráča a poplatok za prestup) sa vyšplhala až do výšky 1 365 000$. V pozadí sa šepká že výkupné za tureckého snipera bolo 300 000$, no tieto čísla nie sú potvrdené, nakoľko zmluvné podmienky Mousesports to nedovoľujú. Ak by to tak bolo, Woxicova výplata by sa pohybovala okolo 30 000$. Takéto priblíženie k výplatám hráčom je novinka, no zatiaľ získava iba pozítívne ohlasy.

EiTWm0cXcAcICIx.png

Tabuľka informácií o kontraktoch hráčov Cloud9

Cloud9 po dnešku majú už 3 hráčov:
Alex "⁠ALEX⁠" McMeekin
William "⁠mezii⁠" Merriman
Özgür "⁠woxic⁠" Eker

Aleksandar "⁠kassad⁠" Trifunović – tréner
Henry "⁠HenryG⁠" Greer – generálny manažér

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.