Ďalší úspech pre Sinners! Po víťazstve nad Fnatic postupujú na turnaj IEM Fall 2021

  • Sebastián Soroka
  • 14. 09. 2021 21:00

AKTUALIZOVANÉ: Sinners zdolali Fnatic 2:1 na mapy a postupujú tak na turnaj IEM Fall 2021!

Pôvodný článok:

Po dobrodružstve v ESL Pro League S14 čaká na najlepší česko-slovenský tím ďalšia výzva. Sinners dnes v boji o postup na turnaj IEM Fall 2021 vyzvú reprezentantov švédskej organizácie Fnatic na čele s dvojnásobným major šampiónom Freddym "KRIMZ" Johanssonom. Víťaz zápasu si berie priamy postup na spomínaný turnaj, porazený dostane ešte jednu príležitosť v lower brackete. Aké sú šance českého celku na výhru proti švédskemu gigantovi?

Fnatic si v posledných šiestich mesiacoch prešli obmenou tímu a v ich zostave tak aktuálne nefigurujú iba švédski hráči, ako tomu bolo spravidla v minulosti. Fnatic sa totiž posilnili o britské duo Alex "ALEX" McMeekin a William "mezii" Merriman.

Európska zostava však zatiaľ veľa vody nenamútila, keď v ESL Pro League skončila jej púť už po skupinovej fáze, predtým sme zase zostavu nevideli veľmi sa ukazovať na popredných turnajoch. V aktuálnej dobe sa držia na 22..mieste v globálnom rankingu od HLTV. Presne dva miesta za Sinners.

O Fnatic sa tak dá povedať, že už to nie je to čo kedysi a ani online prostredie im veľmi nevyhovuje. Stále je to však veľká značka so skúsenými a skvelými hráčmi, ktorú by mohlo v blízkej dobe čakať Counter-Strikové znovuzrodenie.

Sinners by tak nemali rozhodne nič podceniť. Po neúspešnej kvalifikácii na Blast Premier tak majú jedinečnú šancu znova si napraviť chuť a výsledkovú pohodu. Všetko je to v rukách Tomáša "oskar" Šťastného a jeho spoluhráčov. Zápas začne o 17:30.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.