Cryptova prichádza s novým projektom. Bude mať svoj academy program pre výchovu hráčov

  • Sebastián Soroka
  • 22. 08. 2022 19:35

Chceš sa vzdelávať na poli esportu, vypracovať sa jedného dňa na profesionálneho hráča alebo túžiš po tom získať prvé skúsenosti s profesionálnou scénou? Práve pre teba tu je nový program od organizácie Cryptova!

Organizácia so sídlom v Ostrave sa rozhodla pre spustenie nového projektu, ktorého primárnym cieľom bude dať priestor mladým hráčom a viesť ich k novým poznatkom a lepším výkonom. Centrom tohto vzdelávania by bolo mesto, kde organizácia sídli a má tam svoje zázemie. V podstate ide o vznik hernej akadémie, avšak s inou filozofiou, na akú sme zvyknutí u iných tímov. Koncept sa bude vzťahovať na esport tituly - Counter-Strike: Global Offensive a League of Legends.

Rozhodli jsme se, že spustíme projekt akademie. Ta ale nebude vypadat jako u ostatních, kde se jedná o “B” týmy. Chceme dát hráčům a hráčkám prostor pravidelně chodit do našich gaming prostorů, protože věříme, že nejefektivnější trénink je v offline prostředí. Mládež, kterou baví esport a má chuť se posouvat dál, dostane zajímavou možnost využívání zázemí našeho klubu a postupné získávání know-how ze všech oblastí,“ popisuje dôvody vzniku treníngového projektu akadémie Michael Blažík, CEO Cryptovy.

Dôležité je zmieniť, že projekt nie je určený len pre hráčov a hráčky. Hlásiť sa totiž môžu aj zaújemcovia o pozíciu trénera a to v oboch zmienených tituloch. „Naším záměrem je vytvořit program, který herně každého posune o kus dále a z talentů dokáže pravidelně generovat špičkové hráče na českou a mezinárodní scénu. Chceme se zároveň soustředit na celkový rozvoj mladých. Nejen tedy na herní část, ale i na fyzickou, mentální a mediální,“ doplňuje Viktor Ustyanovič, vedúci hernej časti organizacie Cryptova.

Ak máš teda záujem využiť túto šancu, tak na webe Cryptovy nájdeš všetky potrebné informácie týkajúce sa tréningového programu. Nábor bude prebiehať do polovice septembra (záři).

Zdroj: Cryptova - tlačová správa

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.