Cryptova posiela SINNERS do lower bracketu!

  • Dominika Štibľaríková
  • 08. 04. 2023 12:40
Cryptova poráža SINNERS! Source: Facebook/Cryptova

Včera sa na Tipsport Prague Cup 2023 stalo niečo, čo zrejme nikto nepredpokladal ani v tom najhoršom sne. SINNERS podľahli Cryptove 2:1 na mapy, pričom chýbalo len máličko a mohlo byť všetko úplne inak!

Prvú mapu, Ancient, si Cryptova obhájila, ale len s veľmi tesným výsledkom a to 16:14. Na Vertigo dominovali jednoznačne SINNERS 16:6, takže keby sa im podarí dotiahnuť prvú mapu, mohlo to byť jednoznačné víťazstvo 2:0, avšak nestalo sa tak, a tímy sa museli presunúť na mapu Anubis, kde ich Cryptova očividne zaskočila. SINNERS vyhrali za teroristov len 3 kolá a za CT žiaľ len 1 a tak sa mapa skončila víťazne pre Cryptovu za stavu 16:4! SINNERS tak spadli do lower bracketu, odkiaľ sa budú musieť už dnes prebojovať. Stále však majú šancu na finále!

SINNERS počas zápasu s Cryptova Source: Twitter/SINNERS_Esports

Vo večernom zápase sme mohli vidieť ECLOT proti Sampi. Papierovo boli favoritmi práve ECLOT a to sa mi aj podarilo obhájiť. Síce zo začiatku to tak nevyzeralo, keďže prvú mapu, Ancient, zakončil víťazne tím Sampi za stavu 16:13, no Inferno dokázali dotiahnuť do víťazného konca práve ECLOT. Síce veľmi tesne za stavu 16:14, ale predsa! Nasledoval Overpass, ktorý bol celý čas veľmi vyrovnaný, no nakoniec ho úspešne zakončil tím ECLOT. Sampi tak smerovali do lower bracketu, kde už na nich čakajú SINNERS. V dnešné krásne ráno nás čakal takýto podarený tweet od tímu ECLOT ako reakcia na včerajší zápas:

Dnes nás čakajú opäť 2 zápasy a prvý z nich bude práve ten z lower bracketu medzi SINNERS a Sampi. Podarí sa aj tímu Sampi prekvapiť hráčov SINNERS? To zistíme už dnes o 14:00!

Druhý zápas bude z upper bracketu kde už čakajú Cryptova a ECLOT. Favoritom tohoto zápasu je ECLOT, ale kto vie, možno Cryptova opäť prekvapí. Uvidíme dnes o 17:00.

LIVE stream môžete pozerať na Twitchi:

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.