Cloud9 získavajú es3taga

  • Sebastián Soroka
  • 15. 10. 2020 02:30

Aktualizované 11:20: Astralis potvrdili predaj es3taga do organizácie Cloud9. Jeho posledným turnajom v službách Astralis bude DreamHack Open Fall.

Aktuálna hviezda legendárneho tímu Astralis, Patrick "es3tag" Hansen by sa čoskoro mohol pripojiť k novovznikajúcemu európskemu super-teamu Cloud9. Hovoria o tom správy z portálu TV2.dk. V súčasnej dobe prebiehajú rokovania medzi obomi stranami.

24-ročný rodák z krajiny Vikingov sa k svojim krajanom z Astralis pripojil začiatkom júla (červenca) ako free agent. Stalo sa tak po jeho niekoľko ročnej misii v Heroic. Čerstvý víťaz ESL Pro League 12 sa stal súčasťou experimentu s rotáciou zostavy. Experiment a zvlášť es3tag splnili očakávania a Astralis sa vrátili späť na cskový trón, keď aktuálne okupujú prvé miesto v rebríčku od HLTV.org. Zdá sa ale, že dvere, ktoré sa mu po skončení zmluvy s Heroic otvorili sa čoskoro zavrú a otvoria sa nové, ktoré budú zaručovať jeho stále miesto v zostave.

Cloud9 patrí medzi najväčšie organizácie v Severnej Amerike. Po historickom míľniku, ktorí dosiahli výhrou na domácom majore v Bostone pred vyše dvomi rokmi, to ale išlo dole z kopca. Krátko po Major Boston 2018 sa im najväčšie hviezdy tímu rozutekali k brazilskym MIBR a vedenie organizácie začalo skúšať spojenie amerických hráčov s tými z Európy. Neskôr prišli na rad aj hráči z Juhoafrickej republiky, ktorí zastavajú miesto v organizácii dodnes. Nuž, úspešnú zostavu od tej spred dvoch rokov by sme v ich radoch hľadali márne.

Na rad tak prichádza projekt pod vedením britského IGL Alexa "ALEX" McMeekina. Ten už pod svoje krídla prijal svojho krajana meziiho, amerického mladíka floppyho a dozaista najväčšou ozdobou zostavy je turecká super hviezda Özgür "woxic" Eker. Posledným dielom skladačky by mal byť práve es3tag. Za zmienku určite stojí aj skvela vidna dobrého obchodu. Astralis angažovali es3taga zadarmo, pomohol im získať titul z ESL Pro League a teraz by odišiel za nemalú sumu peňazí. To je scenár, ktorý si manažér dánskej organizácie nedokázal pred pár mesiacmi ani len predstaviť.

es3tag počas jeho prvého dňa vo farbách Astralis Photo by es3tag

Zostava Cloud9 by mala vyzerať nasledovne:

Alex "ALEX" McMeekin
Özgür "woxic" Eker
William "mezii" Merriman
Ricky "floppy" Kemery
Patrick "es3tag" Hansen

Aleksandar "kassad" Trifunović - coach

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.