Cloud9 podľa všetkého posadia na lavičku woxica

  • Sebastián Soroka
  • 06. 01. 2021 00:05

Özgüra "woxic" Ekera, ktorý na jeseň minulého roka prestúpil z mousesports do Cloud9 za sumu 1,4 milióna, by malo v blízkej dobe čakať oficiálne posadenia na lavičku náhradníkov. Jeho posadenie na lavičku by ale nemalo byť z dôvodu výkonov. Informuje o tom portál HLTV.org s odvolaním sa na Rush B Media.

Z prostredia americkej organizácie prednedávnom unikli správy o ich záujme na získanie Ericka "Xeppaa" Bacha, ktorý do začiatku roka 2021 pôsobil v tíme Chaos Esport Club. Do istej miery by to tak vysvetľovalo woxicov bench, avšak na druhej strane sa zostava Cloud9 tak ocitne bez AWP hráča. Zvlášť ak si uvedomíme koľko finančných prostriedkov bolo použitých na odkúpenie woxica, tak tento krok rozhodne nedáva veľmi zmysel.

Pre Cloud9 je to tak ďalšia zmena. Už v decembri (prosinec) prestali spolupracovať s coachom Aleksandrom "kassad" Trifunovićom, ktorý údajne začal mať rozdielny pohľad na hru ako IGL tímu Alex "ALEX" McMeekin. Jeho náhradou by sa mal stať bývalý tréner Gen.G Chris "Elmapuddy" Tebbit.

Zatiaľ čo ale kassad odišiel z organizácie natrvalo a bez nejakých väčších opletačiek, tak woxica bude čakať zrejme dlhá a náročná cesta, aby sa dostal späť do zápasového kolotoča. Jeho výkupná klauzula bude po odkúpení z mousesports omnoho vyššia a zmluvu by mal mať podpísanú na 3 roky. Jeho kvality sú nespochybniteľné, avšak nájde sa vhodný záujemca, ktorý bude ochotný zaplatiť za 12. najlepšieho hráča roku 2019 nemalú sumu peňazí? Situáciu by mohlo riešiť aj jeho celkové prepustenie z klubu, avšak toto všetko sú už dohady budúcnosti.

Zostava Cloud9 by mala vyzerať nasledovne:
Alex "ALEX⁠" McMeekin
William "mezii" Merriman
Ricky "flopyy⁠" Kemery
Patrick "es3tag⁠" Hansen
Erick "Xeppaa⁠" Bach

Chris "Elmapuddy" Tebbit - tréner

Özgür "woxic" Eker - na lavičke

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.