Český hráč SHINIGAMI bude pôsobiť v projekte, ktorý založil agent Screama, apeXA, či ZywOo

  • Sebastián Soroka
  • 28. 01. 2022 16:08

Jérôme Coupez. Mnohým ľuďom toto meno síce nič nehovorí, no v hráčskom svete ide o uznávaného človeka. Okrem toho, že je zakladateľom a vlastníkom projektu Prodigy Agency, tak ide o známeho ešportového agenta. Zastupuje totiž hráčov ako Mathieu "ZywOo" Herbaut, Dan "apEX" Madesclaire alebo Adil "ScreaM" Benrlitom.

Práve v jeho tíme Prodigy Agency bude po novom pôsobiť aj český hráč Matěj "SHINIGAMI" Pátek. Ide o projekt, ktorého cieľom je pomôcť mladým a talentovaným hráčom s ich rozvojom a prechodom na profesionálnu scénu. 20-ročný SHINIGAMI v minulosti pôsobil v jednom celku aj s trojnásobným majstrom Českej republiky Petrom "uno" Lipowskim. Do popredného domáceho tímu sa síce nedostal, avšak jeho meno rezonuje medzi hráčmi už nejakú tú dobu. Podobne ako mnohí pred ním, skúsi aj on šťastie v zahraničí.

Zostavu Prodigy Agency tvorí okrem mladého Čecha aj Bulhar Slaven "AwaykeN" Lyubenov, Macedónec Ahmet "2high" Baftijari a Holanďan Sebastian Wehnes vystupujúci pod prezývkou Acorn. Päticu formuje práve Jérôme "jEROME" Coupez, ktorému sa najlepšie scoutujú noví hráči pri spoločnom hraní. Do zostavy sa však hľadá jeho náhradník, ktorý by ho v prípade pracovnej vyťaženosti dokázal plnohodnote zastúpiť.

Jsem z toho nadšený, nejenom kvůli tý příležitosti se ukázat pomocí Prodigy Agency & Steelseries, ale i kvůli spoluhráčům, od kterých se toho mohu spousta naučit, nebudu lhát, brečel jsem štěstím“, opisuje SHINIGAMI svoje prvé pocity po oficiálnom oznámení.

Talentovanému českému hráčovi želáme v novom pôsobisku veľa šťastia. Veríme, že o ňom nepočujeme poslednýkrát!

Zostava Prodigy Agency:

Matěj "SHINIGAMI" Pátek
Slaven "AwaykeN" Lyubenov
Ahmet "2high" Baftijari
Sebastian "Acorn" Wehnes
Jérôme "jEROME" Coupez

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/Prodigy Agency

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.