BACK TO BACK Tournament: Česko-slovenské derby ide v prospech Dynamo Eclot

  • Sebastián Soroka
  • 20. 12. 2021 18:11

Predvianočný oddych zatiaľ hráči eSuby a Dynamo Eclot nemajú v pláne. Nenápadný online event s názvom BACK TO BACK Tournament s prizepoolom vo výške $21,000 má medzi svojimi účastníkmi aj zástupcov z tuzemskej scény. Sú nimi eSuba a Dynamo Eclot. Práve tretí a štvrtý tím EPLAYER Rankingu sa dnes stretli vo vzájomnom zápase o postup do playoff.

eSuba vs Dynamo Eclot - 0 : 2 (13:16, 9:16)

Turnaj sa vo svojej počiatočnej fáze riadi swiss formátom. Dynamo Eclot a eSuba mali po dvoch zápasoch skóre 2:0 a tak si to dnes rozdali o postup medzi osmičku najlepších. Víťazne zo zápasu odišli zverenci Jakuba "BFULL" Kokošku. Tí tak vrátili svojim rivalom prehru z nedávnych Vodafone Majstrovstiev Českej republiky. Modrú krv dokázali DNE prestrieľať na dvoch mapách. Zároveň ale treba spomenúť, že eSuba bola o čosi oslabená, nakoľko stály člen zostavy Lukáš "luko" Hrabčík bol z nešpecifikovaných dôvodov pre dnešok nahradený Dominikom "desty" Černým. To malo dozaista vplyv na vývoj zápasu.

Swiss formát turnaja sa ukončí 24.12, teda na Štedrý deň. Následne v ďalších dňoch by malo prebehnúť playoff, v ktorom majú DNE istú miestenku. Ich kolegovia z eSuby majú stále šancu na podobný úspech. Najbližší zápas by mali odohrať 22.12, proti komu ale zatiaľ známe nie je. Každopádne, eventuálne víťazstvo ich posunie do vyraďovacej fázy, pri prehre ešte budú mať hráči jednu šancu na reparát.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Mistrovství ČR v PC hrách

Source: Facebook/Mistrovství ČR v PC hrách

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.