Česká organizácia Entropiq angažovala do svojich radov 21.tím sveta

  • Sebastián Soroka
  • 10. 05. 2021 19:50

Organizácia Entropiq, ktorá prišla na scénu v minulom roku, zatiaľ potvrdzuje svoje sľuby o vysokých ambíciách. Dnešným dňom totiž do svojich radov naberá medzinárodnú CS:GO zostavu, ktorá aktuálne háji 21.miesto vo svetom rebríčku. V rámci organizácie tak ide o významný miľník.

V posledních několika dnech probíhala velmi intenzivní jednání o složení nového mezinárodního CS:GO týmu. Věřím, že sestava, která je složena ze zahraničních hráčů, nás bude kvalitně reprezentovat na větších mezinárodních akcích“, znejú slová výkonného riaditeľa Entropiqu, Ondřeja Drebotu.

Ide o zostavu z regiónu východnej Európy, známu ako ex-Winstrike. Hráči si dlhodobo hľadali vhodné útočisko a zdá sa, že podpísaním zmluvy s Entropiq majú konečne trvalý domov. Tento tím je tiež veľkým konkurentom pre českú jednotku, tím SINNERS. Oba celky sa totiž pravidelne stretávajú na rôznych medzinárodných turnajoch. Vo svetom rebríčku ich k dnešnému dňu delí od seba iba 8 miest. Rozhodne tak môžeme hovoriť o rivalite.

Za zmienku stojí, že v tomto tíme sa nachádza aj ruský tréner Dmitry "hooch" Bogdanov, ktorý sa v roku 2013 snažil kvalifikovať na prvý CS:GO major spoločne s Ladislavom "GuardiaN" Kovácsom a Martinom "STYKO" Stykom. Hráči reprezentovali celok Nostalgie a postup na historický prvý CS:GO major im unikol o jeden zápas.

Krok podpísať medzinárodnú zostavu znamená, že farby organizácie Entropiq teraz budú hájiť dve Counter-Strike tímy. Ten pôvodný, zložený z piatich českých hráčov začne ale používať nový názov - Entropiq Prague, ktorý má odkazovať na sídlo organizácie a hlavne mesto Českej republiky. „Pro domácí družstvo může být kooperace se zkušenější sestavou přínosem, inspirací a motivací.

Vedenie Entropiq na čele s Martinom Kabrhelom si pochopiteľne od takejto spolupráce sľubuje ďalší posun vpred. „V Entropiqu si neklademe malé cíle a výrazný úspěch na mezinárodní scéně je jedním z nich. Naše řady se neustále rozšiřují a jsem moc rád, že se nám v poměrně krátkém čase od vzniku Entropiqu podařilo získat tak významnou posilu do našeho portfolia“, znie v tlačovej správe.

Zostava Entropiq:

Aleksey "El1an" Gusev
Viktor "Lack1" Boldyrev
Aleksey "NickelBack" Trofimov
Vladislav "Krad" Kravchenko
Igor "Forester" Bezotecheskiy

Dmitry "hooch" Bogdanov – tréner

Zostava Entropiq Prague:

Michal "leckr" Kadlíček
Filip "AJTT" Dolenský
Lukáš "capseN" Koláčný
Jan "HONES" Urválek
Josef "MoriiSko" Maurenc

Jozef "d0di" Kiss - tréner

Vice-majstri Českej republiky budú teraz používať názov Entropiq Prague Photo by Entropiq

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.