Česká legenda si hľadá nový tím. Organizácia TITANS ponúka oskara na predaj

  • Sebastián Soroka
  • 06. 10. 2022 23:10

Pôsobenie, na ktoré nebude mať český hráč príjemné spomienky. Organizácia TITANS ponúka na predaj svojich hráčov. Medzi nimi je aj Tomáš "oskar" šťastný. Vedenie tak zrejme reaguje na neuspokojivé výsledky.

Písal sa 1.august 2022, keď sme sa konečne dozvedeli bližšie detaily o projekte, ktorý bol dovtedy zahalený rúškom tajomstva. CS:GO tím s clan-tagom Tokyo Revengers, respektíve GORILLAZ sa nahodil do nového kabátu a začal oficiálne reprezentovať švajčiarsku organizáciu s názvom TITANS. Súčasťou tímu bol aj český sniper Tomáš "oskar" šťastný, ktorého si do tímu prizval jeho bývalý hráč z mousesports, Miikka "sunNy" Kemppi. V zostave nechýbal ani Mathias "MSL" Laurindsen a elitný coach Sergey "LMBT" Bezhanov.

Po dvoch mesiacoch sa však dá konštatovať, že európsky celok ostal ďaleko za očakávaniami. TITANS sa nepodarilo kvalifikovať na RMR a hráči sa tak mohli vzdať svojho sna zahrať si na Majore v Brazílii. Neuspeli však ani v ďalších európskych kvalifikáciách, ktoré boli nabité konkurenciou. Odpichnutie sa od zlých výkonov mohlo nastať s pozvánkou na Tipsport CS:GO Praha. V skupinovej časti, ktorá prebiehala online formou však oskar a spol. nedokázali zastaviť dva najlepšie české tímy - Dynamo Eclot a SINNERS a miestenka na offline playoff sa im tak neušla. Dalo sa tak čakať, že skôr či neskôr nastane zmena.

S niekdajším hráčom HellRaisers, či mousesports putujú na prestupovú listinu aj jeho dlhoroční kolegovia - sunNy a LMBT. O miesto v základnej zostave prichádza aj Estónec Anton "supra" Tšernobai. Miesto si udržala iba dánska dvojica - MSL a Nodios.

Zostava TITANS:

Mathias "MSL" Lauridsen
Magnus "Nodios" Olsen

Miikka "suNny" Kemppi - prestupová listina
Anton "supra" Tšernobai - prestupová listina
Tomáš "oskar" Šťastný - prestupová listina

Sergey "lmbt" Bezhanov - prestupová listina

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/TITANS

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.