CEE Champions: ENTERPRISE Esports tesne uniklo umiestnenie v top 3

  • Sebastián Soroka
  • 08. 06. 2022 00:30

Na medailové priečky to nakoniec nestačilo. Aktuálna česko-slovenská trojka (podľa EPLAYER Rankingu) nezvládla v medzinárodnom turnaji CEE Champions boj o tretie miesto a ostala jej tak nepopulárna "zemiaková" pozícia.

ENTERPRISE v súboji o bronz narazili na severo-macedónsky celok BLUEJAYS, s ktorým síce odohrali na dvoch mapách vyrovnanú partiu, ale na viac sa už hráči nezmohli. Družina s Robertom "manguss" Kasperom tak nakoniec zobrala "iba" štvrté miesto a $3,000 k tomu.

Počas turnaja sa však bronzoví medailisti z Tipsport CS:GO Bratislava predvádzali v dobrom svetle. Online podujatie istotne dopomohlo aj k lepšej adaptácii Matěja "stinx" Štoreka, ktorý je najnovšou akvizíciou v tíme. Rovnaký status má aj bulharský strelec Deyvid "h4rn" Benchev, ten sa však podujatia CEE nezúčastnil. Turnaj dohral ešte so zvyškom kádra Fín Ville "myltsi" Vilkman.

Počas uplynulých týždňov si ENTERPRISE vďaka CEE Champions zmerali sily s viacerými tímami z európskej scény. Práve BLUEJAYS je tím, ktorý sa vo svetovom rankingu od HLTV pohybuje okolo 60.miesta, podobne ako v momentálnej dobe ENTERPRISE.

Spomedzi česko-slovenských účastníkov obstáli The eLiVe a spol. zďaleka najlepšie, keďže cesta eSuby a Cryptovy sa skončila už medzi šestnástkou najlepších.

ENTERPRISE Esports sa v najbližších dňoch predstavia v REPUBLEAGUE S3 a Tipsport CS:GO Online. Okrem toho majú rozohraný turnaj Elisa Invitational Spring 2022, kde porazili aj domácu jednotku - Sinners.

Zdroj titulnej fotografie: Jan Hložek, EPLAYER

The eLiVe pokračuje s Enterprise Esports v dobrých výkonoch

The eLiVe pokračuje s Enterprise Esports v dobrých výkonoch Source: Martin Bukovský, EPLAYER

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.