CCT Central Europe Series 2: Ako sa darilo domácim zástupcom a na koho narazia ďalej?

  • Martin Brázdil
  • 26. 09. 2022 21:00

CCT Central Europe Series 2 má za sebou skupinovú fázu, v ktorej sme mohli sledovať aj dueli našich domácich zástupcov. Z uzatvorenej kvalifikácie sa do turnaja prebojovala eSuba a pozvánku do turnaja prijali SINNERS, Enterprise a Martin “STYKO” Styk obliekajúci farby Apeks. V ťažkej konkurencii bojovali o postupové priečky.

Najlepšie si z domácich zástupcov počínala československá jednotka SINNERS. Hriešnici si svojimi súpermi ľahko poradili, a tak zostava Sebastiana “beastik” Daňa postúpila ďalej so skóre 3:0. Po ceste skupinovou fázou si zmerali sily s tímami ako EYEBALLERS, los kogutos a Into the Breach, pričom stratili iba jednu mapu proti zostave, v ktorej hrá Jesper “JW” Wecksell a Robin “flusha” Rönnquist. SINNERS si tak zabezpečili zápas v play-off fáze turnaja. Na ten príde rad už v stredu o 10:00, kedy si zmerajú sily s tímom BLUEJAYS.

Stále novopečený hriešnik Patrik "**Zero**" Žúdel Source: PGL

eSuba, ktorá ako jediná z domácich zástupcov musela prejsť kvalifikáciou, si tiež počínala veľmi dobre. Prvé dva zápasy zvládla “modrá krv” bravúrne, kedy si poradila s tímami K23 a Apeks. Potom však prišli menšie komplikácie v podobe dvoch prehier s tímom BLUEJAYS a Into the Breach. V decideri o postup ich čakala akadémia Berlínskej organizácie. BIG Academy však boli prikrátky a eSuba tak postúpila ďalej. V play-off už ale čaká Entropiq a všetkým je jasné že tento duel bude boj. Naplánový štart je v stredu o 13:00

Zvládne eSuba súboj proti Entropiqu? Source: Facebook/eSuba

Enterprise mali s postupom veľké problémy. Po dvoch úvodných prehrách proti tímom Illuminar a FTW boli na pokraji vypadnutia. Tu však Enterprise ukázali svoju silu a zabojovali o zotrvanie v turnaji. Prišlo víťazstvo proti EYEBALLERS. Následne Enterprise vyradili Apeks a čakal ich zápas proti Honoris. V tomto zápase neuspeli a s tromi porážkami boli veľmi blízko koncu. V ich prospech už hralo iba skóre, ktoré im zabezpečilo deviatu priečku a tesný postup do play-off. Plánovaný štart je však 19:00.V play-off ale narazia na českého zástupcu v drese OG. Súboj Adama “NEOFRAG” Zouhara a Enterprise je na programe v stredu o 16:00.

Zvládne NEOFRAG a OG rolu favorita proti Enterprise Source: V4 Future Sports Festival

Apeks je jedinou zostavou s našim domácim zástupcom, ktorý sa nepozrie do play-off. Martin “STYKO” Styk a zostava pod jeho vedením nezažíva to najlepšie obdobie a nedarí sa im uchytiť späť do formy. Pre Apeks je to tak ďalší neúspešný turnaj. Uvidíme, koľko času bude treba, aby sa dostali späť do formy, a či sa im podarí vôbec nájsť tú správnu formu.

Všetky zápasy je možné sledovať na twitch kanále REPUBLEAGUE.

Zdroj titulnej fotografie:Twitter/ENTERPRISE ESPORTS

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.