Capsen si bude obliekať červený dres, posilňuje Dynamo Eclot

  • Martin Bukovský
  • 20. 09. 2021 11:00

Česká organizácia Dynamo Eclot nedávno získala podporu od investora Petra Dědka. Spojenie s hokejovým klubom Dynamo Pardubice im ponúklo veľa nových možností a tak isto aj nové ciele. Po zmenách v zostave a návrate Víta "nbqq" Pohlota Ecloťáci začínali vystrkovať rožky. Do play-off 1. Tipsport COOL ligy sa im podarilo dostať na základe vyhraných kôl, keď tesne predbehli hráčov modrej krvi.

Ich ťaženie v tejto súťaži im prinieslo bronzovú medailu. Práve ale play-off odohrali s ich pravidelným stand-inom Tomášom "Mix" Bilíkom. Najmladší člen tímu, iba 16 ročný Michael "boby" Mečl tím po skúšobnom období opustil a tak sa objavilo miesto pre kvalitné AWP. Netrvalo dlho a DNE dokázali nájsť náhradu.

Tú našli v podobe 13. najlepšieho hráča za rok 2020, Lukáša "capsen" Koláčného. Capsen lavičku Entropiq Prague dlho neohrial, organizáciu mu po dohode ukončila kontrakt a tak si mohol 21-ročný sniper opäť nájsť nejaký tím. Náznaky nového tímu na scéne boli v 1. otvorenej kvalifikácií na CEE Champions, kde sa Capsen po boku Daxena, Kinza či jara v tíme „strach“ kvalifikovali do uzavretej časti kvalifikácie.

Všetko do seba ale dokonale zapadlo v tíme Dynamo Eclot. Tí dnes odohrajú play-off Y-Games Pro Series proti ukrajinským B8 už s Capsenom na serveri a tak si tento duel a jeho premiéru v červenom drese nenechajte újsť.

Zostava Dynamo Eclot:
Filip "K1-FiDa" Dvořák
Adam "ZEDc" Bartko
Vojtěch "Valencio" Mydlář
Vít "nbqq" Pohlot
Lukáš "Capsen" Kolačný - na skúške

Jakub "bfull" Kokoška – tréner

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Dynamo Eclot

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.