Čaká nás vyvrcholenie 1.Tipsport COOL ligy - preview

  • Sebastián Soroka
  • 12. 06. 2020 21:10

Už tento víkend nám vypukne záverečná časť 1.Tipsport Cool ligy. Medzi najlepšiu štvoricu podľa očakávania prenikli tímy SINNERS a eSuba. Svoje predpoklady potvrdili aj ECLOT Gaming. Možno trochu prekvapením sa môže zdať postup tímu Gunrunners, tí však v poslednej dobe ukazujú, že sa s nimi musí rozhodne počítať.

Semifinále #1

SINNERS

Zostava: ZEDKO, Shock, NEOFRAG, Cannie, beastik, efron - coach

K SINNERS nie je veľmi čo dodať, čerstvo pečený šampión Sazka eLEAGUE a už viac ako šesť mesiacov najlepší domáci celok, ktorý ma ambície a hlavne potenciál preraziť aj na celoeurópskej scéne. Zatiaľ čo doma im to naplno šľape, v zahraničných turnajoch im vždy postup do playoff tesne újde. Naposledy sa tak stalo v Hellcase Cup 8. Zo SINNERS je každý hráč na vysokej individuálnej úrovni, avšak aktuálne sa ako najväčšia hviezda tímu javí Adam "NEOFRAG" Zouhar. Od tímu pod taktovkou Tomáša "efrona" Pechamana sa prakticky nečaká nič iné iba ďalšie zlato do zbierky.

SINNERS si kráčaju pre ďalšie domáce zlato Photo by SINNERS

Eclot Gaming

Zostava: noobiq, ZED, rko, K1-FiDa, zyored

Strieborní medailisti z minuloročných majstrovstiev ČR prednedávnom potvrdili nového hráča na ich súpiske. Konkrétne sa jedná o Tomáša "Mix" Bilíka. Túto súťaž by však mali odohrať ešte s Tomášom "zyored" Cvanigom. V zákulisí sa šušká, že výmena zyoreda by nemusela byť jediná. Ťažko hodnotiť ak nevidíme do vnútra tímu, nuž už len fakt, že ECLOT odohrá zápas s hráčom, ktorý prednedávnom opustil tím na psychike asi veľa nepridá. Okrem toho ich semifinálovým súperom je SINNERS. ECLOT proti domácej jednotke môže iba prekvapiť.

ECLOT sa pokúsi prekvapiť a zdolať SINNERS Photo by ECLOT

Semifinále #2

eSuba

Zostava: NIO, luko, Blogg1s, The Elive, Levi, Benq1 - coach

Modrá krev bola prednedávnom súčasťou najdlhšej BO3 série v histórii CS:GO. Iróniou osudu je, že oponent, ktorý ich v tomto rekorde sprevádzal, ich vyzve znova. Ale pekne po poriadku. Tím eSuba okrem tuzemských líg pôsobi aj v ESEA Advanced, kde si aktuálne drží skóre 6:6 a bojuje o účasť v playoff. Blogg1s a spol. sú pripravení preniknúť aj do ďalšieho tuzemského finále. A kto vie, možno sa im podarí prekonať rekord z minula. Všetko je zatiaľ vo hviezdach.

Dokráča Blogg1sov tím znova do finále? Photo by eSuba

Gunrunners

Zostava: LucasP, twist, FORSYY, xperrience, Dytor

Ako už bolo načrtnuté, Gunrunners si svoj semifinálový zápas zo Sazka eLEAGUE zopakujú. Esube majú rozhodne čo vracať. Aj napriek podobným výsledkom je situácia u tohto celku trochu iná. V ich semifinálovom zápase totiž nepôjde iba o výhru, ale aj o dôležité rozhodnutie. Dávid "xperrience" Červenec totiž v rozhovore pre portál sazkaeleague.cz - pripustil ukončenie kariéry, a práve zápas proti eSube by mal hrať v jeho rozhodnutí kľúčovú rolu. Poslednou dobou totiž xperrience nie je so svojimi výkonmi spokojný a nerád by ťahal svojich spoluhráčov dole vodou. Existuje tak veľká pravdepodobnosť, že si Gunrunners budú musieť po tomto turnaji hľadať nového parťáka. Rozhodne sa ale až na serveroch.

FORSYYho tím má eSube čo vracať Photo by ESL Česko a Slovensko

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.