Bude sa Michu sťahovať do USA?

  • Sebastián Soroka
  • 28. 01. 2020 20:50

Portál HLTV.org s odvolaním sa na cybersport.pl informuje, že poľský hráč Michu je v jednaní s americkou organizáciou Envy. Samotný hráč sa po ukončení zmluvného zväzku s Virtus Pro vyjadril, že sa nebráni ani zahraničným ponúkam, nekladie si tak podmienku hrať s poľskými hráčmi. Michu pôsobil posledné dva roky vo Virtus Pro, kde si zahral aj po boku legiend ako sú Neo či Pasha. V tomto tíme sa vyformoval na jedného z najlepších poľských hráčov súčasnosti, ak nie najlepšieho. Nečudo, že o neho majú potencionálny záujem aj v zámori. Otázka je ako je natom s angličtinou?

Pred dvoma týždňami taktiež cskový svet obletela správa, že organizácia Envy rokuje o príchode Calyxa a Legiju na pozíciu coacha. Calyx naposledy pôsobil vo Windigo Gaming, kde bol na skúške. Predtým bol dlhodobo súčasťou Space Soldiers, s ktorými sa dostal viac do povedomia svetovej scény. Legija bol naposledy trénerom BIG Clanu, predtým pôsobil ako hráč v NRG Esports. Znamená to teda, že americké prostredie mu nie je cudzie.

Pred nejakým časom tiež došlo v Envy k "očiste" zostavy, keď na lavičku bol posadený najprv ANDROID a neskôr FugLy. Aktuálne tak má csková sekcia iba dvoch hráčov a to dvojicu Američanov, Niftyho a ryanna.

Ak by sa naplnili všetky dohady tak by mohla nekompletná zostava Envy vyzerať nasledovne.

Noah "Nifty" Francis
Ryan "ryann" Welsh
Buğra "Calyx" Arkın
Michał "MICHU" Müller
Nikola "LEGIJA" Ninić - tréner

Zdroj titulnej fotografie: Liquipedia.net/Fragbite

Nifty by zanedlho mohol získať nových spoluhráčov zo starého kontinentu. Photo by ESL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.