Padla definitíva, kRYSTAL opúšťa Godsent a prestupuje do ALTERNATE aTTaX

  • Sebastián Soroka
  • 11. 01. 2021 16:00

AKTUALIZOVANÉ - 11.1.2021 (16:00): Osud kRYSTALa v organizácii Godsent je spečatený. Dnešný dňom sa presúva do nemeckého tímu ALTERNATE aTTaX. Špekulácie o tom, že by mal predsa len vrátiť do zostavy a podpísať zmluvu s FunPlus Phoenix, sú tak minulosťou.

AKTUALIZOVANÉ - 16.11. (9:25): Nemec kRYSTAL sa oficiálne presúva na bench, kto ho nahradí v zostave zatiaľ známe nie je.

Európsky tím Godsent, jeho súčasťou je aj rodák z Banskej Bystrice Martin "STYKO" Styk, upriamil svoju pozornosť na 27-ročného Luku "emi" Vukovića. V zostave by mal nahradiť súčasne IGL tímu Kevina "kRYSTAL" Amenda. So správou prišiel zahraničný portál HLTV.org.

Nemec kRYSTAL píše históriu tohto tímu prakticky od začiatku. Spoločne s Mikailom "Maikelele" Billom, ktorý ešte pred polrokom pôsobil v aktívnej zostave Godsentu, položil základy tohto tímu, vtedy ešte pod clan-tagom NoChance. Odvtedy už ale ubehli takmer dva roky a situácia sa značne zmenila. 27-ročné IGL je pravidelne kritizované za svoje nedostačujúce individuálne výkony a výsledky tímu už dlhodobejšie stagnujú. Tímu sa nedarí predrať medzi top10 tímov sveta a často prichádza problém zdolať aj papierovo slabšie celky. Medzi ich najväčší úspech patrí víťazstvo na LAN turnaji WePlay! Forge of Masters Season 2. Zostava taktiež prednedávnom absolvovala bootcamp, ktorý však zjavne nenaplnil požadované očakávania.

Nováčikom v európskom zoskúpení by sa mal stať Srb emi. Ten bol v minulosti spoluhráčom dnešných hviezd G2 Esports, huNtera a nexu. Taktiež zhruba pred rokom so svojim vtedajším tímom CR4ZY vyradil práve tím Godsent v semifinále turnaja DreamHack Open Sevilla. Naposledy pôsobil v tíme c0ntact gaming, kde sa z aktívnej zostavy presunul do inactive módu. V Godsente by sa stal druhým Srbom, hneď po mladíkovi Pavleovi "Maden" Boškovičovi. Za zmienku stojí aj to, že pred časom sa vynorili správy o tom, že organizácia Godsent zvažuje predaj svojej cskovej zostavy. O ich služby prejavila záujem lolkárska veľmoc FunPlus Phoenix. Táto organizácia mala v minulosti eminentný záujem o zostavu Heroic. K situácii ohľadom výmeny IGL sa hráči odmietli vyjadriť.

Stane sa emi hráčom Godsentu? Photo by HLTV.org

Zostava Godsent by mohla vyzerať nasledovne:

Martin "STYKO" Styk
Jesse "zehN" Linjala
Pavle "Maden" Boškovič
Asger "Farlig" Jensen
Luka "emi" Vuković

Jonatan "Devilwalk" Lundberg - coach

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.