Bronz z jarného splitu Sazka eLEAGUE si odnášajú Sampi

  • Sebastián Soroka
  • 20. 06. 2021 20:10

Prvého medailového zisku v tomto roku sa dočkali hráči Sampi. Po nedávnom nepopulárnom 4.mieste z 1.Tipsport COOL ligy nastal ich čas v prestížnejšej Sazka eLEAGUE, keď si v súboji o tretie miesto poradili s tímom ENTERPRISE 2:1 na mapy.

Sampi si svoju medailové nádeje veľmi dobre rozbehli už v základnej časti, kedy obsadili druhú priečku, ktorá im zaručila priamy postup do semifinále. Semifinálovú miestenku si zaistili na úkor Entropiq Prague. Boli to ale práve Entropiq Prague, ktorí nakoniec z tohto "mikro-súboja" zišli víťazne, keďže po úspešne zvládnutom štvrťfinálovom zápase proti BRUTE, to následne spočítali aj s úrokmi svojim rivalom zo Sampi.

Organizácii Jakuba Jankta, tak ostávalo koncentrovať sa na boj o tretie miesto. Zápas proti ENTEPRRISE nám priniesol všetky tri mapy, po ktorých mali nakoniec úsmev na perách hráči Sampi. Ich bronz z jarného splitu Sazka eLEAGUE sa dá rozhodne považovať za úspech, hoc z tábora sme počúvali aj o ambíciách získať titul. Bronzoví medailisti si okrem toho odnášajú slušný balík peňazí, konkrétne 25,000KČ. ENTERPRISE pripadne za 4.miesto celkovo 10,000KČ.

QUEZTONE si po svojom comebacku vybojoval bronz Photo by eXtatus

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.