Brazílci poslali favoritov domov! Podarí sa im uspieť aj v druhom kole?

  • Dominika Štibľaríková
  • 22. 03. 2023 10:10
ESL Pro League: FURIA Source: ESL/Helena Kristiansson

Včerajšie prvé kolo Playoff v ESL Pro League Season 17 dopadlo mimoriadne prekvapivo a veľmi úspešne pre brazílske tímy. Teda aspoň pre časť z nich…

Hneď v úvode nastúpila FURIA proti tímu fnatic o 15:30. Všetci očakávali vyrovnaný zápas, či dokonca výhru tímu fnatic, no čisto brazílska päťka dokázala poriadne prekvapiť a rozbila fnatic jednoznačnou výhrou 2:0 na mapy! Obe mapy, Ancient aj Anubis, dopadli rovnakým výsledkom a to 16:13. KSCERATO bol ako odtrhnutý z reťaze a po dvoch mapách skončil s ratingom 1.27.

Od 15:30 sa hral aj druhý zápas a to G2 vs Movistar Riders. Dopadlo to podľa očakávania, a teda G2 bez dákych problémov porazili Španielov 2:0 na mapy.

Večerné zápasy opäť patrili Brazílcom, avšak len paiN z toho vyšli úspešne a to neskutočnou výhrou 2:0 nad Liquid! Nečudo keď až traja hráči z paiN ukončili zápas s ratingom cez 1, konkrétne zevy 1.24, biguzera 1.25 a skullz 1.36. Liquid ako 4. najlepší tím v HLTV tabuľke v S17 končí, a paiN, ktorí sa nachádzajú na 26. mieste postupujú do dnešného druhého kola.

Súčasne s paiN bojovali na druhom fronte aj 00NATION proti Natus Vincere. Tí síce bojovali statočne a poriadne trápili NAVI, no nakoniec na nich nestačili. Keby sa im podarí dotiahnuť vlastný map pick víťazne do konca, tak mohli mať postup 2:0 na mapy. Avšak NAVI im tesne ukradli mapu Ancient 16:14! Overpass padol jednoznačne na stranu Brazílcov 16:8, no na poslednej mape Mirage to bola jednoznačná jazda pre NAVI, kde vyhrali 16:4. Natus Vincere tak postupujú ďalej s výhrou 2:1 na mapy.

Playoff pavúk Source: Twitter/ESLCS

Dnes nás čakajú opäť veľmi zaujímavé zápasy, až je škoda, že sa hrajú dva súčasne a tak bude problém rozhodnúť sa, ktorý pozerať. Konečne však po dlhšom čase uvidíme hrať David “frozen” Čerňanský!

  • 15:30 - Outsiders vs Natus Vincere
  • 15:30 - ENCE vs G2
  • 19:00 - FaZe vs FURIA
  • 19:00 - MOUZ vs paiN

Stream, tak ako včera, aj dnes bude možné sledovať na Twitchi alebo na YouTube.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.