BloodyDevils šampiónmi JP League

  • Sebastián Soroka
  • 07. 09. 2020 19:10

32 tímov, 4 skupiny a len jeden víťaz. Od 19.6 nám prebiehala JP League, k jej vyvrcholeniu došlo vo včerajšom finálovom zápase. Podľa očakávania si celkové prvenstvo uchmatli hráči BloodyDevils.

Aj keď tímov bolo zo začiatku 32, nie každý nakoniec do turnaja vyštartoval. V skupine C boli aktívne iba štyri mužstvá a to znamenalo, že každý jeden celok mal postup do playoff istý. V turnaji by sme však až na BloodyDevils hľadali nejaké známejšie meno márne. Ukázal sa tu však aj academy tím profesionálnej organizácie Team Brute.

BloodyDevils bez väčších problémov ovládli svoju skupinu, keď vyhrali všetkých 7 zápasov. Na ceste do finále si bez problémov poradili s tímom Audens, Infactus Gaming a Huskies. Z opačnej strany pavúka si cestu do finále vybojovali hráči IGNIS Esports. V ceste im stáli Foxnerity, Brute Academy a Team xD. Grandfinále sa už nieslo v duchu odvetného zápasu. BloodyDevils sa už totiž s IGNIS stretli v skupinovom dueli.

IGNIS mali svojim oponentom čo vracať. BO5 finále prinieslo peknú show, dostali sme sa na všetkých 5 máp. Po prvých troch mapách to už ale vyzeralo, že dojde k prekvapeniu a účastník 2.Tipsport Cool ligy odíde ako porazený. Hráči IGNIS si ale náskok 2:1 na mapy neustrážili a BloodyDevils pomerne hladko zvíťazili na zvyšných dvoch. Túto sezónu JP LEAGUE, tak ovládol podľa papierových predpokladov absolútny favorit turnaja.

Pavol „zajdo“ Závodný - marketing manager a spolumajiteľ (JP League):

Najskôr by som chcel poďakovať, že môžeme byť na vašich stránkach. Začiatky ligy sme mali ťažké. Mali sme nekvalitné servery, streamy a admini neboli toľko zaučení. Avšak po prvom mesiaci už bolo všetko tak, ako má byť. Každý si zvykol na svoju úlohu, či to boli admini, streameri alebo komentátori. My sme s ligou spokojní, neboli žiadne väčšie problémy. Sami sme videli veľký progres od prvej sezóny a od prvých hier v druhej sezóne. Posledné zápasy boli viac streamovo upravené a boli krajšie. Ďalší ročník určite plánujeme. Keď sa podarí, budeme robiť aj LAN akciu. Ďalší ročník bude rozdelený na prvú a druhú ligu, kde budeme vyberať tých najlepších 8 teamov z 32 teamov. Ľudia sa majú na čo tešiť, hlavne na nový stream a novú administratívu a určite aj na ďalšie súťaže na našich sociálnych sieťach. Toto všetko by nebolo bez spolumajiteľa (Honza „johnis“ Štál), ktorý riadil celú administratívu. Taktiež chceme poďakovať našim streamerom, bez ktorých by sme nemali také čísla, ako máme teraz a hlavne (Daniel „afko“) a komentátorovi (Martin „jafresss“ Rada). Takže jedine, čo chceme ešte povedať, že nech sa fanúšikovia tešia na ďalšiu sezónu a nový stream.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.