Blíži sa nám koniec univerzitnej sezóny! Ktorá univerzita si odnesie pohár a stane sa víťazom Unicupu?

  • Martin Brázdil
  • 04. 05. 2023 18:00

Po dlhej a náročnej sezóne majú posledné 4 univerzitné tímy šancu zabojovať o titul víťaza ôsmej sezóny Unicupu. Všetky štyri univerzity sa predstavili aj v sobotu vo finále SUEL Masters, avšak teraz posiela UCM do boja svoju druhú zostavu pod názvom Echo. Ide tak o zostavy ESTUBA, UCM TEDI Bears Echo, Esport TUKE a Uniza Esport. Táto štvorica dominovala celú sezónu, a tak je jasné, že sa predvedú aj vo finále Unicupu.

Záverečný turnaj bude rozdelený do dvoch hracích dní. Prvý je už v túto sobotu a druhý, kde sa rozhodne o celkovom víťazovi je 13. mája. Na úvod sa však už v sobotu tímy stretnú tvárou v tvár. ESTUBA vyzve UCM TEDI Bears Echo. ESTUBA bude chcieť oplatiť porážku z minulého víkendu. Nejde síce o tú istú zostavu, ale ide o tú istú školu a určite sa im pokúsia oplatiť horkosť porážky.

Druhý zápas si vezmú do svojej réžie Esport TUKE a Uniza Esport, ktorá zažíva znovuzrodenie, o ktoré sa veľkým dielom zaslúžili hlavne štyria študenti. Jeden z nich povedie práve zostavu Žilinskej univerzity. Adrián “C00KIE” Koniar sa tak pokúsi dotiahnuť sezónu do úspešného konca a zopakovať výsledok z minulého týždňa, kedy sa práve Unize podarilo prestrielať TUKE a získali tak medailu. Pôjde tak o naozaj neľútostný zápas.

Všetky tímy by si chceli zo sebou odniesť trofej ale víťazom sa stane iba jeden. Kto to bude môžeš zistiť v nasledujúcich víkendoch na twitch kanále UnicupSVK.

Zdroj titulnej fotografie: UnicupSVK

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.