BLAST Premier Spring: Prvá trofej pre Heroic a uctenie Twistenovej pamiatky!

  • Dominika Štibľaríková
  • 12. 06. 2023 09:35
Heroic vyhrávajú svoju prvú tohtoročnú trofej! Source: Twitter/HLTVorg/@brcho_

Včerajšie finále BLAST Premier Spring bolo plné emócií! Ešte pred začiatkom finálovej BO3 si všetci v Royal Aréne uctili minútou ticha pamiatku českého Valorant hráča Karel “Twisten” Ašenbrener, ktorý naposledy pôsobil v tíme Vitality a opustil tento svet 6. Júna 2023…

Následne sa začalo finále Heroic vs Vitality, druhý verzus prvý najlepší CS:GO tím! Zápas odštartoval mapou Vertigo, ktorú vybrali Vitality, no Heroic boli na túto variantu skvelo pripravení a dokázali bez väčších problémov zvíťaziť 16:9. Nasledoval Heroic pick, ktorým bola mapa Mirage. Žiaľ opäť tím, ktorý vyberal mapu nedokázal vyhrať svoj pick a tak Mirage padlo v prospech Vitality a to za stavu 16:10. Rozhodnúť sa malo na mape Inferno, no nebolo to také napínavé ako by sme na finálový zápas čakali. Heroic s pomerne veľkým rozdielom porazili tím Vitality za stavu 16:9. Zaujímavosťou poslednej mapy je, že Vitality hráč ZywOo mal najvyšší rating na servery, konkrétne 1.42!

Source: Twitter/BLASTPremier

Heroic tak získali svoju prvú tohtoročnú trofej z offline eventu a odnášajú si 200 000$! Okrem toho si zabezpečili slot na BLAST Premier World Final, ktoré sa uskutoční 13-17. Decembra 2023.

Vitality si z druhého miesta odnášajú 85 000$ a o slot na BLAST Premier World Final sa nemusia báť, keďže už tam svoje miesto majú vďaka vyhranému Majoru v Paríži.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.