BLAST Premier Fall Groups: NEOFRAG prekvapil! Čo nás čaká v treťom kole play-off?

  • Martin Brázdil
  • 27. 08. 2022 00:50

Druhé kolo máme za nami a ako je u Counter-Striku zvykom čakalo nás zopár prekvapení. Z troch uplynulých duelov najviac prekvapilo OG spolu s Adamom "NEOFRAG" Zouhraom, keď zvládli svoj stret so svetovou dvojkou a šampiónom Majoru FaZe Clan. Následne Liquid po dvoch tesných mapách poslali Ninjas in Pyjamas do rozraďovacích zápasov, ktoré nám BLAST prinesie v nedeľu. Posledný zápas bola vojna na tri mapy medzi G2 a Vitality, z ktorej vyšiel víťazne tím "sršnov". Tretie kolo sa blíži a v ňom spoznáme troch postupujúcich na BLAST Premier Fall Finals.

OG vs Astralis

Začiatok zápasu: 13:00
OG si aj napriek očakávaniam zvládli zápas proti FaZe Clan. Teraz ich čaká o niečo hrateľnejší súper. Teda aspoň podľa papiera. Astralis na čele s Benjaminom “blameF” Bremerom si určite po víťazstve v skupine budú chcieť zabezpečiť postup už proti OG. Oba tímy nastupujú do zápasu vo výbornej forme a tak sa dá čakať vyrovnaný stret hneď na úvod tretieho dňa play-off.

blameF sa pokúsi doviesť Astralis k postupu Source: ESL
Liquid vs Heroic

Začiatok zápasu: 16:30
Posledná nádej NA scény na tomto turnaji. Po príchode Mareksa “YEKINDAR” Gaļinskisa vyzerajú Liquid naozaj nebezpečne a dánsky Heroic sa bude musieť mať na pozore. Zostava pod vedením skúseného Caspera “cadiaN” Møllera však bude nastupovať do zápasu ako mierny favorit. Tím, ktorý ovládol online éru čaká na väčší úspech od návratu do offline prostredia. Bude zaujímavé sledovať, kto si nakoniec odnesie miestenku na BLAST Premier Fall Final a kto ešte bude musieť bojovať-

Heroic sú pred zápasom papierovým favoritom Source: Martin Bukovský, EPLAYER
NaVi vs Vitality

Začiatok zápasu: 20:00
Najväčší trhák nás však opäť čaká až vo večerných hodinách. Svetová jednotka, ktorej sa vrátila najjagavejšia hviezda v podobe Oleksandra “s1mple” Kostylieva si brúsi zuby na postup. V ceste im však stojí Vitality. Tí majú vo svojich radoch práve nemesisa ukrajinskej hviezdy. Mathieu “ZywOo” Herbaut už štvrtý rok zvádza súboj o pozíciu najlepšieho hráča a práve tieto vzájomné strety môžu ovplyvniť vývoj tohto súboja. Samozrejme sa bude prihliadať aj na to, ktorý z tímov zvládne celý turnaj lepšie a pre NaVi by to mohol byť krok k upevneniu pozície svetovej jednotky pre ESL Pro League 16, kde ich rivali budú bojovať o Grandslam. Pre NaVi je tak tento zápas omnoho dôležitejší ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

s1mple sa vracia do boja spolu s NaVi Source: Martin Bukovský, EPLAYER

Zdroj titulnej fotografie: Fraglíder

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.