Americká misia skončila neúspechom, MICHU sa lúči s ENVY

  • Sebastián Soroka
  • 23. 02. 2021 20:05

Po mesiacoch mimo základnej zostavy opustil 24-ročný Poliak Michał "MICHU" Müller americkú organizáciu Team Envy. Oznámil tak dnes prostredníctvom svojich sociálnych sieti, zároveň dodal, že je otvorený ponukám z rôznych kútov sveta. Súčasťou Team Envy bol od januára (ledna) 2020. Posledné 4 mesiace bol na prestupovej listine.

Najlepší poľský hráč za rok 2019 prišiel do Envy po takmer dvoch rokoch strávených v tíme Virtus.pro, kde získal najväčšie úspechy svojej kariéry, hoc veľký titul mu vždy ušiel pomedzi prsty. V americkom prostredí mal v úmysle reštartovať svoju kariéru, vo veľkej miere bolo ale jeho dobrodružstvo zbrzdené a ovplyvnené koronavírusom. Priznal to aj samotný hráč vo svojom vyjadrení z júla (červenca) minulého roka.

Medzinárodná zostava, ktorej bol súčasťou mala veľký problém uchytiť sa medzi tímami z americkej špičky. Ukázalo sa, že online éra a rovnako aj jazyková bariéra hráčom ako Nifty, Calyx a MICHU absolútne nesadla. Neskorší rozpad tímu bol len logickým vyústením dovtedajších výsledkov.

Rodák z poľského Grudziądzu je ale po nevydarenom roku naďalej motivovaný bojovať o cenné tituly. „Po veľmi zlom roku, som neskutočne hladný po víťazstvách a bojoch o každú pozíciu v HLTV rankingu. Som schopný venovať každú minútu môjho života tej najlepšej príprave pre ďalšie zápasy a turnaje.“ MICHUovi tak vášeň rozhodne nechýba, teraz to už bude iba o tom ako s ňou naloží a akými ľuďmi sa obklopí.

Virtus.pro dali kedysi MICHUovi veľkú šancu Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.