Supreme masters day 1 report: Dvojica CZ/SK tímov v playoff

  • Sebastián Soroka
  • 01. 02. 2020 02:30

Zástupcovia Česko-Slovenskej scény majú za sebou prvý hrací deň na Supreme Masters vo švajčiarskom Amriswile. Žiaľ začiatok turnaja bol ovplyvnený delayom, ktorý sa natiahol až na 4 hodiny. Po prvom dni však môžeme konštatovať, že všetky štyri tímy z CZ/SK scény sa úspešne držia v turnaji a dva z nich už majú istú miestenku v playoff.

Team Brute - Brute si v prvom zápase hravo poradili proti domácim venningate pomerom 16:0. Druhý zápas o postup do playoff už mali o čosi zložitejší, ale ani to im nezabránilo urvať pre seba víťazstvo pomerom 2:0 na mapy. Zatiaľ tak potvrdzujú rolu favorita.

Sinners – V tomto tíme sa nachádza jediný obhájca titulu z posledného ročníku. Reč je o Beastikovi, ktorý so svojim tímom zatiaľ podáva presvedčivé výkony a rovnako ako aj Brute, tak aj Sinners sa predstavia v playoff.

Team Moops – Moops svoju pravdepodobne poslednú LAN akciu v aktuálnej zostave nezačali vôbec zle. V tesnej koncovke zvíťazili nad tímom Babos výsledkom 16:14. Žiaľ v boji o postup do playoff si už nedokázali pre seba urvať tretiu mapu, a dnes ich tak čaká decider match.

Vikingekrig Esports – Zostava s menej známymi hráčmi obohatená o Vergila, píše zatiaľ na tomto turnaji podobný príbeh ako Moops. Aj oni zvládli úvodný duel, ale druhý zápas už išiel v ich neprospech. Šanca na postup, však stále žije. Budú ale musieť uspieť v odvete proti akadémii Budapest5.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Brute

Dokráčajú Sinners za svojim prvým titulom? Photo by Sinners

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.