Ex-eXtatus podpísaný v novej organizácii

  • Sebastián Soroka
  • 23. 01. 2020 18:50

CS:GO sekcia organizácie Sampi

V roku 2018 vstúpila do sveta esportu nová organizácia s názvom Sampi. Túto organizáciu záložil hráč futbalovej Seria A, Jakub Jankto. Táto organizácia sa od začiatku netajila veľkými ambíciami. Pôvodne chcelo vedenie siahať po zahraničných tímoch, našťastie pre našu scénu to ale neplatí u každej sekcie. Príkladom je podpísanie ich novej CS:GO zostavy.

Do organizácie SAMPI sa pripojuje štvorica majstrov ČR pre rok 2019 a poslední reprezentanti organizácie eXtatus. Reč je o štvorici Weamo, Pechyn, Desty a Fraged. Ich zostavu doplňuje Valencio, ktorý si uchytil miesto v zostave, po dnes už hráčovi organizácie eSuba, Lukovi. Vyzerá to tiež tak, že táto pätica by mala mať full-time podmienky. Po Sinners, eSube a Brute tak už ide o štvrtý oficiálny tím, ktorý vstúpil do nového roka na profesionálnu dráhu. Potenciál nám títo hráči v minulosti viackrát predviedli. Získali nieľko cenných kovov z našej scény a na jeseň minulého roka aj vytúžené zlato z MČR. Niektorí dokonca získali skúsenosť aj na lanke mimo CZ/SK, kde si hanbu rozhodne neurobili.

Od skúseného in-game leadera Weama, skvelého Frageda, uznávaného Pechyna, oporu tímu Destyho a samozrejme aj nováčika v zostave, Valencia sa ale teraz bude očakávať oveľa viac ako len top3 umiestnenia z CZ/SK laniek. Hráči by totiž mali mať už spomínané profesionálne podmienky. Za zmienku stojí aj to, že ich organizácia by mala na jar tohto roka otvoriť prvý verejný gaming house v Českej Republike. Dúfajme, že aj toto im pomôže k lepším výkonom a ukážu sa viac vo svete.

Nová zostava organizácie Sampi:

Peter "wEAMO" Rauch
Dominik "desty" Černý
Dominik "Fraged" Herz
Martin "Pechyn" Pechoušek
Vojtěch "Valencio" Mydlář

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Team Sampi

Víťazna fotka z MČR 2019. Luka v zostave nahradil Valencio. Photo by PLAYzone

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.