Dark Tigers menia hráča

  • Sebastián Soroka
  • 16. 04. 2020 20:40

Nie je tomu ani mesiac čo organizácia Dark Tigers prijala do svojho tímu novú päticu hráčov tvorenú z bývalých členov Team Universe a free agentov. V ich radoch došlo včera k zmene, keď maďarského hráča Losa nahradil Jan "Hones" Urválek.

"Snažili jsme se, ale musíme mluvit česky." To sú slová, ktoré napísala samotná organizácia na svojom oficiálnom facebook účte. Los stal na herných serveroch po boku tunajších hráčov od svojho nástupu do Team Universe, z ktorého neskôr aj s Lastíkom putoval práve k temných tigrom. S Dark Tigers sa dokázal prebojovať do 1. TIPSPORT Cool ligy. Ako už ale naznačila samotné vedenie organizácie, jazyková bariéra je problém. Mixovať česko-slovenských hráčov s tými zahraničnými sa nevyplatilo ani Team Brute, keď angažovali Poliaka teceka, ktorý sa po pár týždňoch porúčal z tímu rovnako ako aj Los.

Piate miesto v Dark Tigers nakoniec pripadne českému ostrostrelcovi, Janovi "Hones" Urválkovi. Hones je bývalý hráč tímu Inside Games, či eXtatus. Okrem toho je to vicemajster posledného ročníka Fortuna Cool ligy a víťaz oboch minuloročných turnajov od spoločnosti Y-Games (Y-Games a MSR), keď si s mixom okolo Vergila, MAKE MONEY NOT FRIENDS ukoristil dvakrát zlato. Skúsenosti má aj z medzinárodného LAN turnaja, keďže sa v minulosti s tímom eXtatus zúčastnil offline kvalifikácie na turnaj Good Game League konajúcu sa v poľskom Olsztyne.

Zostavu Dark tigers tak posilňuje zvučné meno so skúsenosťami a talentom. Naštartuje to tento tím k ešte lepším výkonom?

Aktuálna zostava Dark Tigers vyzerá nasledovne:
Ján "BLUEE" Škaloud
Michal "mOnnlich3r" Pokorný
Patrik "Lastík" Ptáček
Martin "MAXX" Smolár
Jan "Hones" Urválek

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/EPLAYER

Honesa čaká v kariére ďalšia výzva Photo by EPLAYER - Tomáš Macháček

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.