5. a 6. miesto Sampi nestačí. Organizácia rozpúšťa svoju LoL zostavu.

  • 13. 08. 2023 07:00
Sampi League of Legends. Zdroj: Twitter @teamsampi Zostava Sampi ukončila rok 2023 s bilanciou 5:9 v letnom splite.

Team Sampi zverejnil na svojom Twitteri vyjadrenie, na základe ktorého prepúšťa svoju League of Legends sekciu. Udialo sa tak po nenaplnených očakávaniach po postupe do prvej CZSK ligy.

Team Sampi už istú dobu pôsobí na vrchole česko-slovenskej e-športovej scény vo viacerých herných tituloch. Okrem CS:GO, ktoré napadne väčšinu fanúšikov ako prvá hra, zastupujú aj mobilnú scénu svojou Brawl Stars zostavou a scénu konzolových hier svojim repreznetantom vo FIFA 23.

Niet preto divu, že medzi najlepšími chce byť Sampi i v druhom najsledovanejšom e-športovom titule v Česku a Slovensku: League of Legends.

V roku 2022 si Sampi vybojovali postup do prvej Hitpoint ligy vďaka úspešnej sezóne v 2. lige a následným promotion turnajom.

Nové provligové ambície organizácie mala v tomto roku naplniť pätica hráčov Wondro, Zubac, Stanik, Charca a Vizi. Po včerajšom vyjadrení organizácie je už jasné, že tieto ambície naplnené neboli:

Tímu Sampi sa tento rok nepodarilo prebojovať sa medzi 4 najlepšie tímy v jarnom ani letnom splite, celkovo obsadili 5. a 6. miesto Na e-športovej scéne sú prestupy oveľa častejším javom, ako napríllad vo futbale či v hokeji. Bývalí hráči Sampi navyše majú na nájdenie nového angažmá dosť času, nakoľko niekoľkomesačný offseason pre nich ešte len začína

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.