31-ročný cajunB sa vracia! Dán sa pokúsi reštartovať kariéru po boku mladších krajanov

  • Sebastián Soroka
  • 06. 08. 2021 22:44

Stál pri zrode Astralis, či North. S legendárnym triom dupreeh-Xyp9x-device pôsobil v začiatkoch ich slávnej cesty, nechýbal ani pri najväčšom triumfe organizácie Dignitas v ére CS:GO. V roku 2015 sa mu ušlo aj 15.miesto v rebríčku najlepších hráčov roka od HLTV.org. René "cajunB" sa po konci v tíme North Esports pokúsi o reštart svojej kariéry v dánskom tíme AGF Esport!

Celok AGF aktuálne okupuje 106.miesto v globálnom rankingu tímov od HLTV.org. Organizácia však naberá do svojich radov hneď troch hráčov, vrátane spomínaného cajunB. 12-násobný účastník Majoru prevezme ako najskúsenejší člen zostavy rolu in-game leadera. „Som nadšený, že môžem oznámiť, že budem novým IGL AGF, je to krok, ktorý som chcel urobiť už dlhú dobu. Cítil som, že potrebujem rásť ako osoba a aj ako hráč a preto som sa takto rozhodol“, komentuje svoj príchod dánsky veterán.

CajunB však nejde do úplnej neznámej. Jedným z jeho nových spoluhráčov je aj Kristoffer "kristou" Aamand, na ktorého už v minulosti narazil práve v North Esports. Podarí sa dánskemu zoskupeniu časom predrať medzi 30 elitných tímov sveta?

Zostava AFG Esport vyzerá nasledovne:

René "cajunB" Borg
Kristoffer "kristou" Aamand
Magnus "Nodios" Olsen
Casper "Cabbi" Jensen
Magnus "Frøslev" Frøslev

Rasmus "FaagaN" Thomsen

Zdroj titulnej fotografie: liquipedia.net/DreamHack

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.