2. Tipsport COOL liga: Nová zostava Sampi bez prehry

  • Martin Bukovský
  • 02. 05. 2020 16:00
Výsledky 7. kola 2. TIPSPORT COOL Ligy
Sampi vs DEFEATERS

7. kolo otvoril zápas medzi eEriness a Sampi. Sampi boli v tomto zápase favoriti, no mladá zostava tímu eEriness sa nenechala zahanbiť. Tím Jakuba Jankta nastúpil v zostave Fraged, Pechyn, Kinzo, Daxen, DESTY. Posledný menovaný musí odohrať posledné kolá cool ligu kvôli pravidlám, v tíme inak pôsobí vicemajster ČR za rok 2019, Martin „bery“ Beránek. No ale poďme už k zápasu. eEriness predviedli pomerne dobrú T stranu a dokázali vyhrať 7. kôl. Treba ale vyzdvihnúť výkon práve DESTYho, ktorú prvú pólku ukončil s K/D 3,33.eEriness hrali so Sampi pomerne vyrovnanú hru, no potom prišiel zlom a vynovenej zostave sa podarilo zápas dostať do stavu 14:11. eEriness sa ale nevzdali a dokázali hru dostať do overtimeu. Koncovku lepšie zvládli Sampi a vyhrali pomerom 19:16.

Teamwork v podaní eEriness
Team Brute vs DEFEATERS

Druhý zápas sa odohrával medzi Team Brute a DEFEATERS. Tieto dva celky na seba v poslednej dobe narážajú pomerne často. DEFEATERS vždy dokázali s Brute hrať vyrovnanú hru, obzvlášť na mape Inferno, kedy ich dokázali poraziť 16:14 v 3. kole Sazka eLEAGUE. Tentokrát sa ale nejednalo o vyrovnaný zápas. Brute dokázali vyhrať prvú polovicu 10:5 a začínali tak T stranu s výhodou až piatich bodov. Mladíkom z legendárnej organizácie sa podarilo vyhrať pištoľkové kolo a následne aj eco, no potom prišiel zvrat. DEFEATERS sa zmohli už iba na jedno kolo a prehrali tak 16:8. DEFEATERS sa ale nemajú vôbec za čo hanbiť a v tabuľke sa nachádzajú na peknom 3. mieste.

Skvelá taktika od DEFEATERS alebo obrovská chyba od Brute?
Inside Games vs Vikingekrig

Prvý zápas offstream sa odohrali medzi Vikingekrig a Inside Games na mape Dust 2. Una musel na tento herný deň nahradiť BRUCLON. iG začínali na T strane a dokázali získať 9 bodov. Podarilo sa im vyhrať aj pištoľky a vyzeralo to, že ich CT strana je perfektná a zápas skončí pomerne skoro. No Vikingekrig sa po 6 prehratých kolách postavili opäť na nohy a aj vďaka individuálnym výkonom Snakea sa im podarilo zápas dotiahnuť na stav 15:11. Za takéhoto stavu už ale hocijaká chyba môže byť potrestaná a tak sa aj stalo. Inside Games išli do eca. Smrť Snakea na longu dala AK-47 do rúk veterána Kozlíka. Ten s ním vynaložil priam výborne, záverečný 1v1 clutch sa mu podarilo vyhrať a Inside Games si tak pripisujú dôležité body do tabuľky.

Tomkeejs a spol. si odnášajú dôležitú výhru Photo by TopGaming
Výsledky 8. kola 2. TIPSPORT COOL Ligy
DEFEATERS vs eEriness

Prvý zápas 8. kola sa odohral medzi DEFEATERS a eEriness. Spočiatku to opäť vyzeralo na vyrovnanú hru. DEFEATERS si za CT stranu vydobyli 8 kôl a po vyhratých pištoľkách to boli oni, ktorí sa dostali na koňa. Predviedli krásnu taktickú T-stranu a ku konečnej výhre 16:10 dopomohli hlavne HeikkoLove presné strely z AWP. DEFEATERS si tak berú veľmi dôležité 3 body, naopak eEriness si delia 5-6. miesto s E-Rivals.

DEFEATERS a ich anti-strat
Sampi vs E-Rivals

Práve E-Rivals nehrali 7. kolo z dôvodu odstúpenia Cyber-Gaming. Čakal ich tak prvý zápas večera. Z dvojice boli favorizovaní práve Sampi. Na mape Inferno sa síce E-Rivals podarilo vyhrať pištoľkové a aj druhé kolo, no potom prišla akási STOPka v podaní Sampi a tí nepustili E-Rivals k slovu 7 kôl v rade. Tým sa ani nepodarilo položiť bombu, no zlom prišiel za stavu 7:2 a E-Rivals si pripísali pár kôl, no Sampi vyšli z prvej pólky víťazne. Ecko a spol. ale museli taktiež využiť hostujúceho hráča a na tento zápas DEFONQZ nahradil Kyrieho. T-stranu si Sampi rozbehli dobre. Najväčší impact z tímu za T-stranu predviedol Daxen jeho peknými open killmi a multi killmi, no jeho tím sa vôbec nenechal zahanbiť. Sampi tak vyhrali aj druhý zápas a to pomerom 16:8. Zostava pod Dod1m tak konečne podávala dobré individuálne výkony a môžu tak začať trénovať.

Team Brute vs Inside Games

Posledný zápas 8. kola a aj herného dňa sa odohrával medzi Inside Games a Team Brute. Na mape Dust2 team Brute ukázali, prečo sú jednotkou v 2. TIPSPORT COOL Lige a Inside Games nedovolili za T-stranu získať viac než 3 kolá. Individuálne to Bruťákom strieľalo každému jednému. Všetci hráči prvú pólku za stavu 12:3 ukončili s K/D vyšším ako 1,7. Capsenov quad-kill v prvom kole im zabezpečil pištoľky a hru tak rýchlo ukončili 16:4 a ostávajú tak stále neporazení. Inside Games sa nachádzajú síce na štvrtom mieste, no ich situácia v tíme je naozaj otázna.

Fredi ukazuje, že dokáže zahrať aj s AWP

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.