2. Tipsport COOL liga: Brute bez prehry, Cyber Gaming odstupujú z ligy

  • Martin Bukovský
  • 23. 04. 2020 19:15
Výsledky 5. kola 2. TIPSPORT COOL Ligy

Piate kolo začalo pomerne nečakane, keď Cyber Gaming mali nastúpiť na prvý zápas na streame, no nemohli nastúpiť v klasickej zostave a host im bol zamietnutý, Cyber Gaming tak pustili zápasy a zároveň aj končia v lige.

94241328_1104747193221115_915847775248187392_n.jpg

Konverzácia medzi adminom a kapitánom Cyber Gaming
Brute vs E-Rivals

Druhý zápas sa hral offstream. Konkrétne medzi Brute a E-Rivals. Špekulácie o zmenách v zostave Brute boli neskôr zamietnuté a tak nastúpili v klasickej zostave. Na mape Dust2 začínali na CT strane, kde predviedli naozaj krásnu hru. Potom ale prišlo niečo naozaj zaujímavé. Prvé pištoľkové kolo za T stranu v podaní Brute. E-Rivals sa rozostavili 1-4 (jeden hráč hral sólo A a štyria boli pred B). Takéto rozostavenie nevidíme často. Brute nabehli rovno do pasce a ich taktika cez mid bola ukončená Guardianovými troma hlavami z USP. Brute ale dokázali zápas uzavrieť pomerom 16:10 a odnášajú si tak 3 body do tabuľky.

DEFEATERS vs Inside Games

Tretí zápas piateho kola sme mohli vidieť na streame. Zostava DEFEATERS sa postavila veteránom z Inside Games na mape Nuke. Okolo Inside Games sa v poslednej dobe tvoria samé otázniky. Do ligy sa kvalifikovali v zostave Kozlik, Tomkeejs, Dreez, Tusi a Garzen. Na súpiske do samotnej ligy bol potom napísaný manažér sekcie Straty a následne na to Uno. Včerajší zápas hrali v zostave Kozlík, Tomkeejs, Dreez, Uno, Fazen. Zatiaľ sme nemali žiadne oficiálne vyhlásenie od Inside Games, čo sa zmien v zostave týka. No ale poďme k zápasu. DEFEATERS predviedli dobrú T-stranu a do druhej polovici viedli o 3 body. Potom prišiel ale akýsi zlom a DEFEATERS po prehratých pištoľkách prehrali ešte 6 kôl. Potom sa im podarilo získať prvý bod a znížiť náskok Inside Games na 13:10. Do konca hry sa DEFEATERS zmohli iba na jedno kolo a tak prehravajú 11:16.

Krásna uzávierka v podaní Fazena
Sampi vs Vikingekrig

Piate kolo nám uzatvoril zápas medzi Sampi a Vikingekrig. Na mape Inferno začínali Vikingovia na CT strane. Zostava Vikingekrig teraz ale prechádza zmenami štýlu hry a podľa slov kapitána Vergila, čakal horšiu CT stranu. Za stavu 7-8 sa strany vymenili. Z druhej polovice vyšli lepšie Sampi a dokázali tak zdolať Vikingekrig 16:10. Vikingovia sú zatiaľ na poslednom mieste v tabuľke.

Inside Games vs E-Rivals

Prvý zápas šiesteho kola otvoril duel Inside Games prot E-Rivals. Na mape Inferno Inside Games vôbec nezvládli svoju CT stranu a prehrali prvú pólku 3:12.Treba vyzdvihnúť výkon Guardiana, ktorý prvú pólku končil so skóre 19-5! Po prehratých pištoľkách sa Inside Games zmohli už iba na jedno kolo a zápas prehrali 4:16. V lige sa tak nachádzajú na štvrtom mieste s dvoma výhrami a troma prehrami.

Klasická Kozlovina
Vikingekrig vs eEriness

Ďalší zápas sa odohrával off-stream a to medzi Vikingekrig a eEriness. Nečakane pre tím Vikingekrig, eEriness vybanovali na mapu Nuke. Vikingekrig dokázali urvať za T stranu iba 4 kolá a zápas už nedokázali obrátiť vo svoj prospech. eEriness tak vyhrávajú pomerom 16:4 a berú si dôležité 3 body.

85116321_511992709458750_1546399285547892736_o.jpg

Vergil a spol. majú za sebou dve nepríjemné prehry Photo by CORE
Sampi vs DEFEATERS

Posledný zápas šíesteho kola uzavrel zápas Sampi proti DEFEATERS. Dominantná CT strana zo strany Sampi na mape Mirage. Dokázali získať náskok až 7 bodov. Prvú polovicu tak zakončili 11:4. DEFEATERS síce prehrali pištoľkové kolo, no následná výhra force buyu ich posadila na koňa. Dokázali vyhrať 5 kôl v rade a stiahli stav na 13:9. Do konca hry sa mladíci z legendárnej organizácie zmohli už iba na dva body a prehrali tak 16:11. Comeback sa tak nekonal a DEFEATERS si z 5. a 6. kola neodnášajú ani bod, naopak Sampi si vo veľmi zložitej situácií s troma novými hráčmi dokázali odniesť plný počet bodov.

DEFEATERS a ich triple open na mide

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.