16 tímov, no len 8 postupuje! Reč je o IEM Katowice Play-in časti, v ktorej už dnes zabojuje aj STYKO

  • Dominika Štibľaríková
  • 31. 01. 2024 15:05
Source: ESLgaming.com

Už o pár minút odštartuje IEM Katowice Play-in časť, z ktorej 8 najlepších tímov postúpi do hlavne časti IEM Katowice! Tá sa bude konať 3-11. Februára s celkovým prize poolom1 000 000$! Dnes sa však bojuje o postup, aj keď, porazené tímy si dáku malú finančnú odmenu odnesú.

Dnes je na pláne 10 zápasov, z toho 8 úvodných vo formáte BO1 a následne 2 o postup vo formáte BO3. O postup sa dnes pobije aj Martin “STYKO” Styk so svojim tímom Apeks, a ďalších 15 tímov a to Virtus.pro, Cloud9, FURIA, Astralis, Spirit, Eternal Fire, BetBoom, BIG, GamerLegion, TheMongolZ, Heroic, M80, ENCE, Rooster a Rebels.

Pre nás bude zrejme najzaujímavejší zápas so STYKOM, ktorý nastúpi proti tímu Spirit o 17:30. Aj napriek tomu, že sa Apeks aktuálne nachádzajú na 12. Mieste v HLTV tabuľke, nie sú považovaní za favorita zápasu. Je nim práve tím Spirit, ktorý je o dve miesta nižšie a to na 14. Mieste. Možno k tomu prispeli aj štatistiky zo vzájomných zápasov kde Spirit vedú 2:0 na mapy. Netreba však Apeks podceňovať, navyše pôjde o BO1 zápas, takže veľkú úlohu zohrá dobrý timing.

Stream IEM Katowice Play-in začne o 15:30!

Rozpis zápasov stream A Source: X @IEM

Rozpis zápasov stream B Source: X @IEM

Stream A môžete pozerať na Twitchi ESLCS a stream B na Twitchi ESLCSb.

Source: X @IEM

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.