Jubilejný 10.ročník 1.Tipsport COOL ligy vyhrávajú ENTERPRISE Esports!

  • Sebastián Soroka
  • 18. 09. 2021 22:30

Jubilejný 10.ročník 1.Tipsport COOL ligy vyhrávajú ENTERPRISE Esports! V dramatickom finálovom súboji zvládli poraziť svojich rivalov z Entropiq Prague pomerom 3:1 na mapy! Hráči si vďaka tomuto triumfu vybojovali finančnú prémiu vo výške 100,000 Kč, ale hlavne postup na medzinárodný turnaj V4 Future Sports Festival 2021.

ENTERPRISE Esports vs Entropiq Prague 3:1

Finále 10.ročníka bolo v podstate odvetou z predchádzajúcej sezóny. Aj tam na seba narazili vo finále tieto dva tímy. V oboch táboroch sa ale odvtedy udiali zmeny v zostave. Entropiq Prague len prednedávnom vymenili Lukáša "capseN" Koláčneho za Simona "KWERTZZ" Horáka. ENTERPRISE Esports sa zase počas letnej prestávky odhodlali dať šancu Andrejovi "Adejis" Kameništiakovi a Matúšovi "MATYS" Šimkovi, ktorí predtým reprezentovali BRUTE, respektíve DEFEATERS. V zostave nahradili skúsených borcov, Lukáša "Levi" Bouřu a Lukáša "lucasP" Pócsika.

Tento na prvý pohľad riskantný krok sa tímu ENTERPRISE vyplatil a Adejis s MATYSom zatiaľ splácajú dôveru, ktorú do nich zvyšok tímu zvolil. Víťazstvo v 1.Tipsport COOL lige i solídne výsledky v Európe sú toho dôkazom.

Samotné finále ponúklo dramatické okamihy, skvelé playe od jednotlivých hráčov, ale aj komické situácie, ktoré k takýmto zápasom jednoducho patria. Víťaz ale môže byť iba jeden a treba povedať, že ENTERPRISE Esports sú šampiónmi absolútne zaslúžene.

Zaujímavosťou je, že kapitán tímu, Erik "The Elive" Sith ťahal v COOL lige nepopulárnu štatistiku. Z posledných troch sezón totiž vždy skončil na smolnom druhom mieste, až teraz po dlhej dobe prelomil svoje "prekliatie" a získal titul. Naposledy sa takto radoval ešte v roku 2018 s celkom Gunrunners.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.