Televízia so zameraním na elektronický šport bude na Slovensku realitou! CHUCK TV čoskoro spustí vysielanie

  • Sebastián Soroka
  • 22. 04. 2021 20:00

Slovenská televízia so zameraním na elektronický šport? Na Slovensku od roku 2021 realita! Na scénu prichádza ambiciózny projekt pod názvom CHUCK TV, ktorý bude pôsobiť na televíznom trhu. Pôjde o prvú hybridnú televíziu tohto druhu na slovenskom ale aj českom trhu.

Elektronický šport sa tak na Slovensku dostane aj do vašich obývačiek. Televízna stanica CHUCK TV bude zaradená v základných balíčkoch všetkých TV operátorov. Jej program však bude možné sledovať aj cez online platformu so živým vysielaním na www.chucktv.eu.

Televízia úzko spolupracuje so slovenskou asociáciou elektronických športov a českou asociáciou ešportu. Vysielať by mala všetky popredné ešportové tituly ako je napríklad Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2, Fifa 21 a ďalšie. Jednou z hlavných tvári celej televízie bude Ivan "Dev1" Lazarov, slovenská ešportová ikona a niekdajší kapitán legendárneho slovenského tímu FU.SK. Oficiálnu premiéru na televíznych obrazovkách by si CHUCK TV mala odkrútiť 7.5.2021 o 19:00. Pilotné testovanie televízie prebehne už zajtra 23.4.2021 o 19:00.

Vyjadrenie Júliusa Karaffu, kreatívného riaditeľa CHUCK TV pre web Y-zone.sk :

e-šport je fenomén, ktorý rastie raketovou rýchlosťou a oslovuje enormné množstvo divákov z celého sveta. Je to vášeň miliónov fanúšikov, ktorých počty rastú geometrickým radom, hlavne v tomto pohnutom pandemickom období, keď sú spoločenské kontakty obmedzené na minimum. e-šport je viac ako len hra, je to životný štýl a komunita.

Source: Y-zone.sk

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.